Zakelijk

Hieronder een greep uit de diensten die we aanbieden aan zakelijke gebruikers:

  • Advies en inrichting van VoIP oplossingen en VoIP centrales
  • Adviseren en inrichten van backup faciliteiten
  • Recovery van data op defecte media als USB sticks of harddisks
  • Ontwikkelen en hosten van websites en webshops
  • Onderhoud en bijwerken van bestaande websites
  • Camerabewaking inclusief 24/7 opname mogelijkheid voor bedrijfspanden
  • Ontzorgen op IT gebied voor ondernemers waarvoor automatisering ‘er ook bij hoort’

Zowel voor het opzetten van een nieuwe website, het onderhoud aan een bestaande website of andere automatiseringsvraagstukken denken we graag met je mee. Het doel is een langdurige relatie met de klant op te bouwen en het primaire aanspreekpunt te zijn voor de meest voorkomende technische problemen.

Stuur voor informatie een e-mail, of vul het contactformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact op.


VoIP systemen

Een VoIP centrale geeft je alle mogelijkheden op telefonie gebied. Meerdere inkomende en uitgaande gesprekken voeren, intern en extern doorverbinden, je zakelijke nummer ook op je prive adres of je mobiel kunnen beantwoorden enzovoorts. Voor meer informatie neem contact op!

Backups

Voor een onderneming is een goede backup van je bedrijfsdata van cruciaal belang. Wat is een goede backup? Vaak wordt de 3-2-1 regel aangehouden: 3 backups op 2 verschillende media waarvan er 1 offsite bewaard. Naast het maken van de backups is het noodzakelijk om te weten hoe de backups te herstellen als dat ooit nodig mocht zijn. Het klinkt allemaal zo voor de hand liggend, totdat de dag aanbreekt dat je ze nodig hebt…

Data recovery

Mochten backups om welke reden dan ook niet te gebruiken zijn dan zit er maar 1 ding op: data proberen te herstellen van de defecte harde schijf of memory card. Hier is veel mogelijk, afhankelijk van de oorzaak van het dataverlies. Defecte harde schijven en USB-sticks geven vaak nog (delen van) hun bewaarde data prijs. Beter is het natuurlijk om deze optie nooit nodig te hebben.

Hosten website

Op zoek naar snelle en betrouwbare hosting voor je website? Taivas maakt gebruik van eigen systemen binnen de Google cloud waarmee de hosting wordt verzorgd. Door de jarenlange ervaring op het gebied van web-performance voor veel grote en bekende Nederlandse webshops zijn deze systemen optimaal geconfigureerd op je website snel aan de bezoeker te kunnen tonen.

Onderhoud website

Je hebt al een website waar je tevreden mee bent, maar hebt ondersteuning nodig bij het bijwerken van de gegevens? Of het CMS moet hoognodig bijgewerkt worden maar waar moet je beginnen? We helpen je graag!

Camerabewaking

Niets is vervelender dan je eigendommen beschadigd of vernield terugvinden. Camerabewaking schrikt de vandalen af en geeft je zelf een gerust gevoel. Doordat de systemen via de smartphone uit te lezen zijn kun je altijd op afstand meekijken wat er in en om de zaak aan de hand is. Beelden kunnen (offsite) bewaard worden zodat ze later altijd bekeken kunnen worden. Op zoek naar camerabewaking voor je persoonlijke eigendommen of bedrijfspand? Neem contact op!