Portfolio

Op deze pagina vind je een overzicht van enkele klanten en de geleverde diensten.

Akerpoort

De website van het outlet centrum Akerpoort in Amsterdam wordt niet vanuit het Taivas platform gehost, maar wel versneld. Door gebruik te maken van een web-versneller (web-accelerator), een slimme web caching oplossing inclusief web optimiser, die voor de bestaande hosting geplaatst is zijn de laadtijden van de pagina’s met zo’n 55% afgenomen (1.1 seconde sneller)!

Zonder web-versneller: www.webpagetest.org
Met web-versneller: www.webpagetest.org

AquaData Systems

Aquadata systems is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van telemetriesystemen en procesbesturing voor waterbeheersingsobjecten. De website is door ons ontwikkeld en wordt gehost vanuit het Taivas platform.

Elsvierderels

Elsvierderels is de feest-artikelen winkel uit Dronten. Voor elk kinderfeest, evenement of jubileum kun je bij Els terecht voor slingers, ballonnen, opblaasbare Abrahams of ooievaars.

Taivas heeft alle artikelen uit het bestaande webshop systeem omgezet naar WordPress en Woocommerce. De webwinkel wordt gehost op het Taivas platform. Betalingen gebeuren via iDeal. Er is gekozen voor de payment-provider pay.nl vanwege de soepele integratie met het eCommerce platform.

FlexxFlow intermediairs

FlexxFlow is een arbeidsbemiddelingsbureau uit Dronten. De site wordt gehost vanuit het Taivas platform. Joanne en Marjam hebben voor Taivas gekozen vanwege de veiligheid en snelheid van de systemen.

Honq Amsterdam

Honq-Amsterdam verzorgt volledig gerenoveerde, turnkey koopwoningen in Amsterdam. De website is door Taivas Webconsulting gerealiseerd.

La Mesa hair and beauty

La Mesa hair and beauty is een klant van het eerste uur. Sandra Horst zet met haar salon een unieke beauty-concept neer in Dronten. Taivas ontzorgt haar op technisch gebied, de website is uiteraard ook door ons ontwikkeld en gehost. Naast de website is er ook een koppeling gemaakt met Salonhub zodat klanten altijd snel inzicht hebben in de agenda, het geluidssysteem in de diverse ruimtes in de zaak is door ons ontworpen en aangelegd en er is camera bewaking aangelegd inclusief offsite opname mogelijkheid.

Performance-consultant

Performance-consultant.nl is een eigen website met mijn CVen wat achtergrond over mezelf.

Ski-inn Dronten

De website van de ski-inn uit Dronten was traag: laadtijden van 30 seconden waren geen uitzondering. Nu de hosting vanaf het Taivas platform gebeurd zijn de laadtijden afgenomen tot minder dan 2 seconden. Uiteraard wordt van alle data 2x per dag een volledige backup gemaakt zodat dataverlies nagenoeg niet mogelijk is. Kijk op www.ski-inndronten.nl.

Sportstudio Shape

Het volledige geluidssysteem van Sportstudio Shape uit Dronten is door ons geleverd en afgeregeld. Mijn affiniteit met (pro-)audio apparatuur, en met name high-end apparatuur heeft ervoor gezorgd dat sportend Dronten optimaal kan genieten van de muziek. Dit project heeft een eigen pagina op de website.

Een nieuwe website is in ontwikkeling en zal binnenkort online komen.

Stichting Mtangani

Stichting Mtangani wordt geleidt door Corien Norder. Ze zet zich door middel van diverse projecten in om de levensstandaard en de zelfredzaamheid van de inwoners van Mtangani verhogen. In de vorm van sponsoring heeft Taivas de website www.5euro-sponsorproject.nl voor haar ontwikkeld en gehost. Inmiddels wordt ook de site www.stichtingmtangani.nl op ons platform gehost.

Thatshappening

Thatshappening is de site met alle evenementen, restaurants en happenings uit de regio Limburg. Taivas Webconsulting verzorgt de hosting en backups van deze site.

2 Minutes 2 book

2 Minutes 2 book is een last-minute boekingssite voor beauty-behandelingen. Taivas Webconsulting verzorgt hier rapportages over het online bezoekersgedrag en zorgt in samenwerking met de webbouwer voor een betere conversie van de klanten.

Utah BV

Utah BV maakt remleidingen, remslangen en vacuümleidingen voor onder andere legervoertuigen. Taivas heeft de website opgezet en gehost.