Recovery USB stick

Begin deze maand vond ik een oude USB-stick terug met daarop informatie die me erg zou helpen bij mijn huidige werkzaamheden.” vertelt Reinier de Jong.
Op de geheugenstick stonden notulen en gespreksverslagen van klantgesprekken die hij in het verleden had gevoerd. In zijn huidige rol als sales-manager komen deze aantekeningen uiteraard goed van pas.

Als snel bleek dat mijn MacBook de gegevens van de stick niet meer kon lezen. Hij herkende hem gewoon niet!” vervolgt de Jong.

De geheugenstick bleek een technisch defect te hebben. Waarschijnlijk heeft hij in de verdrukking gezeten, waardoor intern meerdere breuken ontstaan waren.  De gegevens op de stick waren nog prima te herstellen. Alle bestanden zijn dezelfde avond nog aangeboden via een beveiligde URL, zodat de Jong zijn aantekeningen snel weer tot zijn beschikking had.

Taivas heeft mij prima geholpen! Dankzij de hulp van Jean-Paul kon ik mijn oude aantekeningen weer gebruiken. Er stonden zelfs bestanden en foto’s op die ik lang geleden al verwijderd had. Ik had geen idee dat zoiets mogelijk was!

reinier

Data recovery

Heeft u ook een defecte harde schijf, geheugenkaart of USB stick? Neem contact op om te bepalen of data recovery (dus het herstellen van de gegevens) in uw geval mogelijk is. We werken met een no-cure-no-pay principe. Mocht recovery niet mogelijk zijn dan brengen we geen kosten in rekening.

Zie ook: Verloren vakantie foto’s terughalen